voorzieningen  

Op de plaats van ons tuinhuis stond vroeger een kippenhok. Dat is getransformeerd in een luxe tuinhuis. Het is een comfortabele vakantiewoning waar meer dan voldoende ruimte is voor twee personen. Het tuinhuis beschikt over een aparte slaapkamer met een tweepersoons boxspringbed.

Op de veranda is een buitenhaard aanwezig. Binnen staat een speksteen-kachel. Daardoor is het ook buiten de zomermaanden genieten in ons huis.

In het tuinhuis vindt u WiFi, een koelkast, magnetron, koffiezetapparaat, broodrooster etc. Om te onthaasten is geen vaatwasser en ook geen TV aanwezig.

RANDVOORWAARDEN

De minimale boekingsperiode bedraagt twee dagen. Op de dag van aankomst staat het tuinhuis om 16.00 uur ter beschikking. Soms kan dat ook eerder. Maar alleen in overleg.

Wij maken uw verblijf graag tot een onvergetelijke ervaring. Daarom kunnen wij ook het ontbijt verstrekken. Uiteraard houden we daarbij rekening met uw wensen. Het ontbijt verstrekken we 's morgens om ongeveer 9.00 uur in een mand met daarin verse producten. U kunt zelf beslissen of u iedere dag een door ons verzorgd ontbijt wenst of bijvoorbeeld alleen op de eerste dag. We brengen een bedrag van € 10,00 per persoon per dag in rekening voor het ontbijt.

Naast de huur van het tuinhuis, brengen wij apart kosten in rekening voor het gebruik van beddegoed en handdoeken. U kunt er ook voor kiezen om zelf bed- en linnengoed mee te nemen.

Daarnaast brengen we voor ieder verblijf schoonmaakkosten in rekening.

Prijzen

Onderaan deze pagina staan onze tarieven. De maanden juli en augustus worden door ons aangemerkt als hoogseizoen.

we serveren het ontbijt in een mand met verrassingen

  

Een tevreden gast maakte deze foto van haar ontbijt

TARIEVEN:        

Huur per dag (minimaal 2 dagen) laagseizoen            € 75,00

Huur per dag (minimaal 2 dagen) juli en augustus      € 100,00

Toeristenbelasting per persoon per nacht                    € 2,20

Kosten eindschoonmaak                                                  € 60,00

Gebruik beddegoed per persoon (facultatief)              € 10,00

Handdoekenpakket per persoon (facultatief)              € 7,50

Ontbijt per persoon per dag (facultatief)                      € 10,00