Bed & Breakfast

Wij maken uw verblijf in ons tuinhuis graag tot een onvergetelijke ervaring. Een goed ontbijt zal daar zeker aan bijdragen. Dat ontbijt verzorgen wij graag voor u. Uiteraard houden we daarbij rekening met uw wensen.

Als u bij ons een verblijf boekt op basis van Bed & Breakfast verstrekken we u iedere ochtend een mand met daarin een vers ontbijt. Het tijdstip daarvan spreken we van tevoren met u af.

voorzieningen

In ons tuinhuis is voldoende ruimte is voor twee personen. Als het nodig is, kunt u daar ook met vier personen verblijven. Het tuinhuis beschikt namelijk over een slaapkamer met een tweepersoons boxspringbed en een slaapbank voor twee personen in de kamer. Op de veranda is een buitenhaard aanwezig. Binnen staat een speksteen-kachel. Daardoor is het ook buiten de zomermaanden genieten in ons huis. Binnen heeft u de beschikking over u WiFi, een koelkast, magnetron, koffiezetapparaat, broodrooster etc. Om te onthaasten is geen vaatwasser en ook geen TV aanwezig.

Prijzen

Onderaan deze pagina staan onze tarieven. Deze zijn reeds inclusief alle kosten en toeristenbeslasting. Er worden geen bijkomende kosten in rekening gebracht.

we serveren het ontbijt in een mand met verrassingen

  

Een tevreden gast maakte deze foto van haar ontbijt

TARIEVEN: BED & BREAKFAST VOOR 2 PERSONEN

1 overnachting                  €   95,-

2 overnachtingen             € 185,-

3 overnachtingen             € 270,-

TARIEVEN: BED & BREAKFAST VOOR 1 PERSOON

1 overnachting                  €   85,-

2 overnachtingen             € 165,-

3 overnachtingen             € 240,-