Bed & Breakfast

Het is mogelijk om in ons tuinhuis te verblijven voor Bed & Breakfast. Wij hanteren een verblijfsduur van minimaal twee nachten.

Wij maken dat verblijf graag tot een onvergetelijke ervaring. Een goed ontbijt zal daar zeker aan bijdragen. Dat ontbijt verzorgen wij graag voor u. Uiteraard houden we daarbij rekening met uw wensen.

Als u bij ons een verblijf boekt op basis van Bed & Breakfast verstrekken we u iedere ochtend een mand met daarin een vers ontbijt. Het tijdstip daarvan spreken we van tevoren met u af.

voorzieningen

In ons tuinhuis is voldoende ruimte is voor twee personen. Als het nodig is, kunt u daar ook met vier personen verblijven. Het tuinhuis beschikt naast de slaapkamer met een tweepersoons boxspringbed over een slaapbank voor twee personen in de kamer. Op de veranda is een buitenhaard aanwezig. Binnen staat een speksteen-kachel. Daardoor is het ook buiten de zomermaanden genieten in ons huis. Binnen heeft u de beschikking over u WiFi, een koelkast, magnetron, koffiezetapparaat, broodrooster etc. Om te onthaasten is geen vaatwasser en ook geen TV aanwezig.

Prijzen

Onderaan deze pagina staan onze tarieven. Deze zijn reeds inclusief alle kosten en toeristenbelasting. Er worden geen bijkomende kosten in rekening gebracht. De maanden juli en augustus worden door ons aangemerkt als hoogseizoen.

we serveren het ontbijt in een mand met verrassingen

  

Een tevreden gast maakte deze foto van haar ontbijt

TARIEVEN: BED & BREAKFAST VOOR 2 PERSONEN

                                                  LAAGSEIZOEN      HOOGSEIZOEN      

2 overnachtingen             € 185,-           € 245,-

3 overnachtingen             € 270,-           € 360,-

TARIEVEN: BED & BREAKFAST VOOR 1 PERSOON

                                        LAAGSEIZOEN      HOOGSEIZOEN   

2 overnachtingen             € 165,-          € 225,-

3 overnachtingen             € 240,-          € 330,-